NOTA LEGAL

Avís Legal:

Titular de: muxart.net

NIF: B60707239

Adreça fiscal: Isaac Peral 25, Sant Just Desvern, Barcelona

Correu electrònic de contacte: muxart(arroba)muxart(pun)net

Telèfon: +34 93 473 44 94.

 

Drets de propietat intel·lectual: Queda prohibida qualsevol modalitat d'explotació, és a dir, la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sense l'autorització expressa de l'empresa. Es prohibeix la divulgació, utilització, transmissió, distribució, reproducció i transformació, total o parcial, en qualsevol suport o mitjà, dels continguts d'aquest website (incloent textos, dades, gràfics, sons, vídeos, logotips), sense el previ i exprés consentiment de Serveis De Producció Muxart SL, tret que s'indiqui el contrari o el seu ús sigui a títol personal i no vulneri els drets reconeguts a l'empresa per la legislació vigent.

 

Serveis De Producció Muxart S.L. no garanteix l'accés continu als continguts de la seva pàgina web, ni l'absència de virus i / o altres components nocius en el website o en els seus servidors, ni tampoc la seva correcta visualització o descàrrega.

 

Serveis De Producció Muxart S.L. no es responsabilitza de possibles danys o perjudicis produïts per interferències, interrupcions o desconnexions en el sistema que siguin aliens al seu control ni tampoc de possibles danys causats en el sistema informàtic de l'usuari (maquinari i programari) com a conseqüència de l'accés al website. Per tant, l'accés a la nostra pàgina Web i la navegació per la mateixa es fa sota la responsabilitat de l'usuari.

 

Serveis De Producció Muxart S.L. no assumeix cap tipus de responsabilitat pels continguts dels enllaços de tercers als quals es faci referència al web. Es reserva el dret a modificar i / o actualitzar els termes i condicions establerts en aquest web així com els continguts. De manera que la vigència temporal d'aquestes condicions quedarà limitada al temps de la seva exposició.

 

Llei aplicable: Qualsevol controvèrsia o reclamació procedent o relacionada amb aquestes condicions d'ús serà regida per la Llei Espanyola, sent els jutjats i tribunals de Barcelona els únics competents per conèixer la matèria. Si alguna de les estipulacions contingudes en aquestes condicions d'ús és declarada il·legal, nul·la o inaplicable per decisió judicial, la resta de les estipulacions seguiran en ple vigor i efecte.

 

Política de privacitat:

Als efectes del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) Serveis De Producció Muxart SL informa a l'Usuari, que quantes dades personals faciliti en qualsevol moment i de forma voluntària a la nostra empresa, seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat i mantingut sota responsabilitat de Serveis De Producció Muxart SL

Vostè podrà exercitar en qualsevol moment el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició tal com estipula la LOPD, escrivint a:

 

Serveis De Producció Muxart S.L.

Adreça fiscal: Isaac Peral 25, Sant Just Desvern, Barcelona

També pot exercir aquests drets a través de la següent adreça de correu electrònic: muxart(arroba)muxart(punt)net (s'ha escrit (arrova) per evitar spam).

 

Mesures de seguretat: L'informem que han estat adoptades totes les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la protecció de les seves dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua, tractament i / o accés no autoritzat, tenint en compte l'estat de la tècnica, la naturalesa de les dades emmagatzemades i riscos a què estan exposats, tot això, d'acord amb el que estableix la Secció 9 de la LOPD i el Reial decret 994/1999, en 11 de juny -Reglament de Mesures de Seguretat dels Fitxers Automatitzats que continguin Dades de Caràcter Personal.

 

Com posar-se en contacte amb nosaltres per als seus comentaris i preguntes: Estem a la seva total disposició per ajudar-vos, preocupacions o comentaris referents a la nostra empresa, els nostres productes, el nostre lloc web o la nostra política de privacitat. Els oferim les següents formes de posar-se en contacte amb nosaltres:

Adreça electrònica: muxart(arroba)muxart(punt)net (s'ha escrit (arrova) per evitar spam).

Tel .: +34 93 473 44 94.

Nota legal - Política de Cookies - Contacte: 93 473 44 94.

                   Serveis de Producció Muxart s.l.